Četrtek, 16 Junij 2016 16:03

S Fundacijo Študentski tolar na Poletno šolo za mlade "Active & Healthy" v Črni Gori

Partnerska organizacija Fundacije Študentski tolar iz Črne Gore – Mladi.info Črna Gora organizira to poletje poletno šolo za mlade "Active & Healthy", na katero se lahko prijavite tudi vi!

 

Mladi.info Črna Gora vas vabi, da med 30. julijem in 5. avgustom 2016 aktivno preživite počitnice ob črnogorskem obmorskem mestu Kotor, kjer boste lahko vsakodnevno uživali ob različnih športnih dejavnostih (joga, zumba, vaterpolo, nogomet, odbojka, borilne veščine itd…) in se kaj več naučili tudi o zdravi prehrani ter nasploh zdravem načinu življenja. Delavnice bodo vodili športniki in nutricionisti. Šola je odlična priložnost za mlade, saj lahko tako aktivne počitnice preživite za le 180 €. V ceno so vštete namestitev, hrana in vse športne in druge aktivnosti povezane z zdravim načinom življenja. Potne stroške si krijejo udeleženci sami.

Šola je tudi odlična priložnost, da spletete nova prijateljstva, z ljudmi širom vse Evrope. 

 

V sklopu skupnega projekta Fundacija Študentski tolar nudi 5 študentom ŠOU v Ljubljani, ki so v letu 2016 prejeli eno od oblik pomoči, subvencijo v višini 80 € za udeležbo na taboru. Tako boste za udeležbo na sedem dnevnem taboru plačali le 100€.

 

Več o poletni šoli si lahko preberete na spletni strani taboraPrijavnico pa dobite na tej povezavi.

 

V kolikor boste zaprosili za našo subvencijo, prijave na poletno šolo sprejemamo do 1. julija 2016 na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V prijavi je potrebno navesti vaše podatke (ime,priimek, elektronski naslov in telefonsko število). Študenti, ki bodo zaprosili za našo subvencijo v višini 80 €, bodo o izboru obveščeni najkasneje 4. julija 2016 po elektronski pošti.

 

 

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji