Sreda, 12 November 2014 00:00

Razpis za dodelitev redne denarne pomoči študentom v stiski v letu 2014

Prijava na razpis ni več mogoča.

------------------------------------------------------------

Fundacija Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani objavlja razpis za dodelitev nepovratnih denarnih pomoči namenjenih študentom v socialni stiski. Z redno denarno pomočjo želimo reševati trenutne socialne stiske študentov, pomagati socialno ogroženim študentom in s tem prispevati k vzpostavitvi enakih možnosti pri dostopnosti visokošolskega ali višješolskega izobraževanja ter širiti možnosti za doseganje minimalne ravni kakovosti življenja študentov.

Predmet razpisa jedodeljevanje redne denarne pomoči študentom v socialni stiski v skupni višini 45.000 €. Posameznemu prosilcu se sme dodeliti denarno pomoč v enkratnem znesku v vrednosti 300,00 €.

Denarna pomoč se lahko dodeli samo prosilcem, ki so v socialni stiski in jim bo ta denarna pomoč pomagala pri razreševanju socialne stiske in v koledarskem letu 2014 niso pridobili dveh denarnih pomoči Fundacije Študentski tolar v okviru Prvega oz. Drugega poziva za dodelitev izredne denarne pomoči ter izpolnjujejo enega od splošnih pogojev:

  • imajo status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (glej seznam članic v prilogi) in niso v rednem delovnem razmerju ali prijavljeni na Zavodu RS za zaposlovanje v evidenci brezposelnih oseb;

ali

  • so prvo leto brez statusa študenta in so vpisani na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (»pavzirajo«) ter niso v rednem delovnem razmerju ali prijavljeni na Zavodu RS za zaposlovanje v evidenco brezposelnih oseb;

 

Rok za prijavo na razpis je 5. december 2014.


Podrobnejša navodila za prijavo in več informacij o razpisu najdete v razpisni dokumentaciji na koncu te objave, kjer najdete tudi obrazce za oddajo na razpis.

V Fundaciji Študentski tolar, Ustanovi ŠOU v Ljubljani, vas hkrati še pozivamo, da si razpisno dokumentacijo dobro preberete in pregledate, katere priloge morate poleg obrazcev še priložiti  k vaši vlogi.

 

Razpisna dokumentacija bo vsem zainteresiranim tudi javno predstavljena. PREDSTAVITEV BO POTEKALA V ČETRTEK, 27. NOVEMBRA 2014, OB 17H, V PREDAVALNICI ŠOU V LJUBLJANI NA VOJKOVI 63, 1000 LJUBLJANA (3. NADSTROPJE).

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji