Ponedeljek, 03 April 2017 11:04

S tolarjem do diplome 2017

FUNDACIJA ŠTUDENTSKI TOLAR, USTANOVA ŠOU V LJUBLJANI, objavlja:

 POZIV »S TOLARJEM DO DIPLOME«.

Fundacija Študentski tolar objavlja poziv za lažje dokončanje visokošolskih in višješolskih študijev, namenjen študentom ŠOU v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v stiski. Program »S tolarjem do diplome« vključuje dve obliki brezplačne pomoči:

  • lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena;
  • tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 50 študentov, ki se bodo zglasili na objavljenem kraju omenjenega programa (vloge ni treba oddati, temveč se le zglasiti na našem mestu tiskanja).

 

Upravičenci lahko koristijo katerokoli obliko pomoči, lahko tudi obe. Sredstva za denarno pomoč so pridobljena z naslova Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani).

Pravica do pomoči v okviru programa »S tolarjem do diplome« se lahko dodeli osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen v prilogi poziva) in niso v rednem delovnem razmerju. Program traja do porabe sredstev, a največ do 31. 12. 2017, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

 

VEČ INFORMACIJ JE V POZIVU (SPODAJ).

VEČ INFORMACIJ O BREZPLAČNEM TISKANJU:

Prvim 50 prosilcem, ki bodo obiskali našo točko za brezplačno tiskanje diplomskih oz. magistrskih nalog, bo na voljo tiskanje naloge v formatu A4 v največ treh izvodih (ne glede na obseg strani). Prosilec mora imeti za tiskanje izdelano datoteko v formatu .pdf.

Seznam, kje in kdaj lahko prosilci izkoristijo brezplačno tiskanje diplomske oz. magistrske naloge:

 

Kje

Opis

ŠOLT, Študentsko naselje Rožna dolina, blok 7, Svetčeva 9, Ljubljana

Prosilec lahko obišče njihovo fotokopirnico (od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 20.00, ob petkih od 10.00 do 13.00), kjer vam izdelajo vašo nalogo. Prosilcu je na voljo brezplačno črno-belo tiskanje,proti plačilu pa tudi barvno tiskanje, vezava v špiralo in tisk na večje formate.

Trda vezava ni mogoča.

Tiskanje z USB-ključa ali zgoščenke.

 

 

*** Vsi prejemniki brezplačne lekture, bodo pri tisku in/ali vezavi diplomskih ali magistrskih nalog v Grafiki Sekom d.o.o. lahko ob predložitvi našega potrdila uveljavljali 35 % popust.

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji