Sreda, 21 Maj 2014 12:26

Fundacija Študentski tolar na pomoč prizadetim v poplavah

Fundacija Študentski tolar, Ustanova ŠOU v Ljubljani objavlja poziv za dodelitev denarne pomoči študentom ŠOU v Ljubljani s stalnim prebivališčem na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Srbiji, ki so se zaradi poplav znašli v hujših stiskah. Namen poziva je reševanje trenutne stiske študentov in njihovih družin, ki so utrpeli posledice poplav.

Posameznemu prosilcu se sme dodeliti denarno pomoč v enkratnem znesku v vrednosti 200 €.

Denarna pomoč se lahko dodeli samo osebam, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • Imajo status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju ali pa so prvo leto brez statusa študenta in so hkrati še vedno vpisani na kateremkoli visokošolskem ali univerzitetnem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (»pavzirajo«) ter niso v rednem delovnem razmerju ali prijavljeni na Zavodu RS za zaposlovanje v evidenco brezposelnih oseb.
  • Imajo stalno prebivališče v kraju na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in Srbiji, kjer so v mesecu maju 2014 utrpeli hujše posledice poplav.
  • Zaradi posledic majskih poplav so utrpeli hujšo materialno ali drugo škodo, dodeljena sredstva pa bodo prosilcu v pomoč pri razreševanju njegove stiske.

Poziv traja do 30. 9. 2014 oz. do porabe sredstev. Do omenjenega roka morajo študenti, ki so utrpeli posledice poplav na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in Srbiji oddati vlogo na podlagi tega poziva.

Podrobnejša navodila za prijavo in več informacij o pozivu najdete v dokumentaciji na koncu te objave, kjer najdete tudi obrazce za oddajo.

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji