Četrtek, 14 Maj 2015 12:37

S tolarjem do diplome 2015


Prijava za to obliko pomoči je še možna.

------

FUNDACIJA ŠTUDENTSKI TOLAR, USTANOVA ŠOU V LJUBLJANI, objavlja: 

POZIV »S TOLARJEM DO DIPLOME« 

Fundacija Študentski tolar objavlja poziv za lažje dokončanje visokošolskih in višješolskih študijev, namenjen študentom ŠOU v Ljubljani, ki so se zaradi različnih dogodkov znašli v stiski. Program »S tolarjem do diplome« vključuje 2 obliki brezplačnih pomoči:

  • lektoriranje diplomskih ali magistrskih nalog skupaj s pregledom angleškega povzetka za prvih 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena;
  • tiskanje do treh izvodov diplomskih ali magistrskih nalog za prvih 300 študentov, ki se bodo zglasili na naši točki (vloge ni treba oddati, temveč se le zglasiti na našem mestu tiskanja objavljenem spodaj).

Pravica do pomoči v okviru programa »S tolarjem do diplome« se lahko dodeli osebam, ki zaključujejo študij na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen v prilogi poziva) in niso v rednem delovnem razmerju ali prijavljeni na Zavod RS za zaposlovanje kot brezposelne osebe. Sam status študenta ni pogoj za sodelovanje na programu.

VEČ INFORMACIJ JE V POZIVU (SPODAJ).

VEČ INFORMACIJ O BREZPLAČNEM TISKANJU:

Prvim 300 prosilcem, ki bodo obiskali našo točko za brezplačno tiskanje diplomskih oz. magistrskih nalog, bo na voljo tiskanje naloge v formatu A4 v največ treh izvodih (ne glede na obseg strani). Prosilec mora imeti za tiskanje izdelano datoteko v formatu .pdf.

Seznam, kje in kdaj lahko prosilci izkoristijo brezplačno tiskanje diplomske oz. magistrske naloge:

Kje

Opis

ŠOLT, Rožna dolina, blok 7, Cesta 27. aprila 31/7, Ljubljana

Prosilec lahko obišče njihovo fotokopirnico (od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 20.00, ob petkih od 10.00 do 13.00), kjer vam izdelajo vašo nalogo.

Prosilcu je na voljo brezplačno črno-belo tiskanje, proti plačilu pa tudi barvno tiskanje, vezava v špiralo in tisk na večje formate.

Tiskanje z USB-ključa ali zgoščenke.

 

Priloge:

  • POZIV S TOLARJEM DO DIPLOME S PRILOGAMI
  • VLOGA ZA BREZPLAČNO LEKTORIRANJE

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji