Torek, 13 April 2021 13:21

Psihosocialno svetovanje študentom v stiski

Poziv za brezplačno psihosocialno svetovanje Fundacije Študentski tolar je zaključen, pomoč pa lahko najdete na naslednjih točkah:

Zavod Študentska Svetovalnica pomaga študentom in mladim na njihovi študijski poti ter razreševati njihova pravna in socialna vprašanja. Nudijo tudi brezplačno psihosocialno svetovanje. Psihosocialno svetovanje je oblika pogovorne intervence, s pomočjo katere lažje in hitreje razrešujemo težave. Ne osredotoča se le na duševne motnje, temveč tudi na reševanje človekovih vsakodnevnih osebnih težav, osebnostno rast posameznika ali posameznice in na pozitivno naravnanost. Obrnete se lahko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer se dogovorite za termin za pogovor.

Tom Telefon, je telefon za otroke in mladostnike, ki deluje v okviru Zveze prijateljev mladine Slovenije (ZPMS). Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupate svoje težave ali jih prosite za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. 

Psihosocialna svetovalnica za študente in študentke na Univerzi v Ljubljani trenutno na voljo prek spleta ali telefona (Skype, Viber …). Naročite se lahko na brezplačno svetovanje prek obrazca.

Klic v duševni stiski deluje v okviru Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana. Svetovalci Klica v duševni stiski so izobraženi za delo z ljudmi in še posebej usposobljeni za pogovor z ljudmi. Na pomoč lahko pokličete ne glede na vzrok vaše stiske na telefonsko številko: 01 520 9900. 

SOS telefon, stopite na pot iz nasilja in zlorab. Telefonska številka: 080 1155.

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji