Print this page
Četrtek, 06 Avgust 2020 15:41

Projekti v okviru Erasmus+ programa, ki se bodo še izvajali

Written by
Rate this item
(0 votes)

V prihodnjih mesecih bomo del različnih Erasmus+ projektov. Na zavihku Erasmus+ projekti - prihodnji, bomo sproti seznanjali z bodočimi projekti in njihovimi opisi. 

V priponkah spodaj najdete posamezne opise Erasmus+ projektov, katerih partnerji smo zaenkrat. 

Kaj so mladinske izmenjave v okviru programa Erasmus+?

Mladinske izmenjave predstavljajo učinkovito orodje neformalnega in priložnostnega učenja v mladinskem delu.  Skupinam mladih iz različnih držav omogočajo, da skupaj preživijo do 21 dni in raziskujejo teme, ki jih družijo. Mladi ob tem razvijajo svoje kompetence, postajajo pozorni na družbeno relevantne teme in področja, preko vrstniškega učenja raziskujejo nove kulture, navade in življenjske stile ter krepijo vrednote solidarnosti, demokratičnosti in prijateljstva.

Kaj je mobilnost mladinskih delavcev v okviru programa Erasmus+?

Aktivnosti mobilnosti mladinskih delavcev imajo dvojen namen. Sodelujočim mladinskim delavcem omogočajo razvoj in krepitev lastnih kompetenc za izvajanje svoje vloge v mladinskem delu, istočasno pa z razširjanjem v aktivnostih pridobljenega znanja znotraj svoje organizacije tudi po zaključku projekta omogočajo razvoj in rast kakovosti dela celotne organizacije.

 

Če si želiš tudi ti postati del Erasmus+ mladinskih izmenjav in treningov, spremljaj našo spletno stran z zavihkom "Erasmus+ projekti - prihodnji" in nas kontaktiraj po elektronski pošti.

- USE YOUR POWER ( informacije v pdf.)

- CYBERINCLUDING GOES EUROPE (informacije v pdf.)

- YOUTH MEDIA FORUM (informacije v pdf.)

- AwesoME (diss)Abilities (informacije še sledijo) 

Read 58715 times Last modified on Petek, 07 Avgust 2020 12:33
Fundacija Študentski tolar

Latest from Fundacija Študentski tolar

12527 comments