Fundacija Študentski tolar

Živimo v času, ko se vse preveč ukvarjamo sami s seboj, ko nimamo posluha za sočloveka, ko včasih človeka ob sebi sploh ne opazimo. A na žalost se ljudje še vedno pogosto znajdemo v stiski, ko potrebujemo pomoč sočloveka, včasih nekoga, ki nam prisluhne in pokaže pot, spet drugič nekoga, ki nam pomaga čisto konkretno.

Namen Fundacije Študentski tolar, ustanova ŠOU v Ljubljani je pomagati študentom v stiski. Naše glavne dejavnosti zajemajo dodeljevanje nepovratnih denarnih in materialnih pomoči ter omogočanje subvencioniranih izobraževanj študentom v stiski ter prizadevanji za izboljšanje socialnega položaja študentov. Naša glavna ciljna publika so študenti s statusom na enem od 29 visokošolskih ali višješolskih zavodov, ki so članice ŠOU v Ljubljani, in tisti študenti, ki so na teh članicah prvo leto brez statusa študenta.

Na naši spletni strani boste vedno znova lahko preverili, kdo smo, kakšno pomoč vam ponujamo, kdaj ter kako lahko za pomoč zaprosite in seveda - kdo vse prispeva sredstva za pomoč socialno šibkim študentom.

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji