Sreda, 18 December 2019 09:56

Podprite nas

Pozdravljen/a,

v kolikor za letošnje leto še nisi namenil/a dela svoje dohodnine (do 0,5%) te vabimo, da jo nameniš Fundaciji Študentski tolar in s tem prispevaš pomemben del k Fundaciji.

Vsak davčni zavezanec v Republiki Sloveniji ima možnost, da del dohodnine nameni neposredno kakšni organizaciji, v nasprotnem primeru pa ta del pustimo v državnem proračunu.

Donacija do 0,5% dohodnine vas ne stane nič, nam pa pomeni ogromno.

Zbrana donacija nam omogoča, da še naprej izvajamo že vam poznane projekte in se hkrati lotimo kakšnega novega. Z vsemi projekti se trudimo pomagati študentom v stiski, predvsem v obliki denarnih in drugih ugodnostih/pomoči (subvencionirani jezikovni tečaji, subvencionirani športni tečaji, subvencionirani strokovni tečaji, brezplačno lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog,...).

Izpolnjen obrazec nam lahko pošlješ/prineseš na Fundacijo Študentski tolar, Pivovarniška 6, 1000 Ljubljana ali pa ga kar pošlješ na davčno izpostavo, kjer imaš prijavljeno stalno prebivališče. Davčna izpostava mora izpolnjen obrazec prejeti najkasneje do 31. decembra.

Na tej spletni strani si lahko vsak tudi sam generira obrazec, ki ga potem pošlje bodisi po pošti bodisi preko e-davkov.

Več informacij je na voljo na tej spletni strani Finančne uprave RS.

Že naprej se ti iskreno zahvaljujemo za izkazano podporo. 

Lep pozdrav in vse dobro,
ekipa Fundacije Študentski tolar

Na strani je 204 gostov in ni članov .

Podporniki in partnerji