Sreda, 24 Februar 2021 09:15

Poročilo o delovanju FŠT v letu 2020

Objavljamo poročilo o svojem delovanju in rezultatih, ki smo jih dosegli v letu 2020. V njem so predstavljene vse naše oblike pomoči in druge dejavnosti, način dela, poraba sredstev, vaše mnenje o nas ter problematike, s katerimi se srečujemo.

Programi, ki smo jih izvedli v letu 2020, so bili naslednji: nepovratne denarne pomoči študentom v stiskinepovratne denarne pomoči študentom v stiski zaradi izbruha koronavirusanepovratne denarne pomoči študentskim družinamsubvencionirani jezikovni tečaji, subvencionirani strokovni tečaji, subvencionirani športni tečaji in športne vadbe, brezplačno lektoriranje in tiskanje zaključnih študijskih del, nepovratne denarne pomoči študentom romskih skupnosti, dodeljevanje materialnih pomoči, brezplačno psihosocialno svetovanje ter sodelovali v programu Erasmus+. Celoten program deluje v javno dobro.

V svoje dejavnosti smo vključili 630 mladih. Od teh 504 mladi študirajo na visokošolskih ali višješolskih zavodih, ki so članice ŠOU v Ljubljani.

V letu 2020 smo omogočili 341 denarnih pomoči in 148 subvencioniranih tečajev.

Vse neposredne oblike pomoči študentom, ki smo jih v Fundaciji Študentski tolar izvedli v letu 2020, so skupno znašale 66 % naših odhodkov, ki so bremenili naš program.

Zabeležili smo zelo velik porast potreb študentov ŠOU v Ljubljani po denarnih pomočeh – v celem letu smo na vseh pozivih prejeli 676 vlog študentov ŠOU v Ljubljani za denarno pomoč.

Več informacij o našem delu je na voljo v spodaj objavljenem poročilu.

Kontakt

Fundacija Študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana 

 

Uradne ure po predhodnem dogovoru preko elektronske pošte ali telefona.

 

info@studentski-tolar.si

01 43 80 219 

Obiščite nas tudi na Facebook strani.
Rezultat iskanja slik za instagram icon pngObiščite nas tudi na Instagramu.

Podporniki in partnerji